tisdag 25 april 2017

Min hemsida

Det känns som om jag har massvis att berätta men jag får ta det i etapper vart efter. Det som är aktuellt just nu är att jag har en egen hemsida på adressen www.jennysinisalo.com där du kan läsa om de tjänster jag har att erbjuda inom mental träning. Tills vidare är jag verksam i Vörå och tar emot kunder i Norrvallas utrymmen, men är också flyttbar. T.ex. en föreläsning går lätt att ordna var som helst i Finland (vink, vink Raseborg). Jag är fullständigt tvåspråkig, så det går bra att beställa föreläsningar och workshops på finska också.


Så klicka in dig på min hemsida här och ge gärna feedback på ifall jag missat värdefull information. Så småningom kommer jag att flytta även bloggen till Wordpress och det blir en del omstruktureringar. Det blir sedan då jag lärt mig mer om Wordpress och vet exakt hur jag ska ha det. 

1 kommentar:

  1. Wordpress Hemsida För Företaget
    Our services - ebutik hemsida, professionell hemsida till företaget, wordpress hemsida för företaget, Wordpress företagshemsida du har idéen, vi skapar den. tillsammans sitter vi ner och gör våra anteckningar och sätter upp mål.
    http://www.prowebso.se/webbyran/

    SvaraRadera